ZAKELIJK LADEN

Het verduurzamen van de maatschappij wordt steeds belangrijker en het bedrijfsleven gaat hierin mee. Bedrijven kiezen steeds meer voor elektrisch vervoer en datzelfde geldt voor hun bezoekers. De vraag naar zakelijke laadoplossingen neemt steeds meer toe en is er behoefte aan passende oplossingen voor zowel werknemers als bezoekers.

Awesems biedt bedrijven de mogelijkheid voor een transparante en slimme laadoplossing op locatie. Met onze kennis en expertise op het gebied van eMobility zorgen wij voor dé laadoplossing voor jouw bedrijf.

Onze laders zijn geschikt voor allerlei elektrische mobiele werktuigen en voor alle elektrische en Plug-In Hybride auto’s, voor nu én in de toekomst.

 

WAAROM AWESEMS VOOR ZAKELIJK?

 • Altijd een op maat gemaakte en passende oplossing.
 • Persoonlijk contact. Een schouwing vindt altijd plaats op locatie.
 • Krijg inzicht in alle laadsessies, stel gastgebruik in en bepaal zelf de tarieven.

 

 • Laat privé/zakelijke kWh verrekeningen automatisch verlopen met de backoffice van Awesems.
 • Beschikbaarheid van onze eigen support afdeling.

   PROMAX LAADZUIL

   Een slimme laadzuil met twee oplaadcontacten. De ProMax is optimaal geschikt voor kantoorpanden, bedrijven, (semi) openbare locaties en laadpleinen.

   De ProMax is een hi-tech laadzuil met een strakke robuuste behuizing. Daarnaast kan het communiceren met andere slimme technologieën en oplossingen in gedeelde standaarden en open protocollen. Dynamic Load balancing en het Awesems Smart Charging Network kunnen hierdoor worden gecombineerd, als enige in de markt.

   Voordelen:

   • Laadvermogen 3,7 kilowatt tot en met 22 kilowatt
   • Twee oplaadcontacten
   • Montage aan de wand zonder extra wandbeugel of losstaand met betonnen sokkel
   • Standaard energiemeter voor het verrekenen van stroom
   • Twee duidelijke Awesems LED-iconen voor de laadstatus
   • Aanmelden met laadpas
   • SIM-lock vrij: vrije keuze voor de aanbieder van laaddiensten
   • Dynamic Load Balancing en Smart Charging Network mogelijk

   Speciaal voor zakelijk gebruik biedt deze lader de mogelijkheid tot meerdere gebruikersprofielen, prijs-hiërarchieën en afwikkelingen van financiële transacties. Dit maakt het mogelijk om automatisch te declareren of laadtarieven te bepalen voor gastgebruik.

   AWESEMS SMART CHARGING NETWORK

   Het Awesems Smart Charging Network is de meest geavanceerde laadpleintechnologie op de markt. Door meerdere laders in één netwerk te plaatsen, werkt het als een sociaal laadnetwerk. Hierbij stemmen alle slimme laders in het netwerk, onderling de laadsnelheid af.

   Met software integratie biedt Awesems de mogelijkheid om de geleverde diensten te koppelen aan bestaande bedrijfshardware zoals een toegangspas. De mogelijkheden zijn eindeloos.

    

    

   Dynamic Load Balancing, oftewel vermogensverdeling, houdt in dat de laders zelf de beschikbare energie verdelen over de voertuigen die worden geladen. De lader analyseert hoeveel vermogen er beschikbaar is en hoeveel de voertuigen nodig hebben.

   De slimme elektronica in de laadstations verdeelt vervolgens zelf het vermogen op basis van de maximale capaciteit. Hiermee kunnen elektrische auto’s altijd worden geladen, zelfs als de elektrische installatie een beperkte capaciteit heeft. Zo hoeven geen hoge investeringen te worden gedaan in een verzwaarde aansluiting.

   JOIN US TO ACCELERATE SUSTAINABILITY