Een laadpaal op de oprit van een huis.

Laders voor elke situatie


Bij Awesems maken we dingen graag slim. Écht slim. Zodat ze jouw bedrijf ondersteunen en vérder brengen. Een laadplein dat de energiebehoefte van je bedrijf reguleert? Geen punt. QR-codes waarmee klanten gratis kunnen laden? Doen we. Privé en zakelijk laden splitsen en meteen verwerken in de boekhouding? We staan voor je klaar. Met laadoplossingen, advies én support. Bel ons en we helpen je.

Neem contact op
Pro Max laadoplossing voor een organisatie. Naast de laadpaal staan bloemen.

Laadpaal bij je bedrijf

Laat je medewerkers, partners, klanten en gasten gemakkelijk laden met onze AC-laadpalen met twee oplaadpunten. Afgestemd op jouw behoefte installeren we er één, een aantal tot een compleet laadplein of mobiele units. Maak je keuze uit onze slimme opties en wij regelen het voor je.

Bekijk bedrijfsladers
Een blik van een wagenpark van bovenaf.

Awesems Smart Charging Network

Een laadplein van Awesems is veel slimmer dan het gemiddelde laadplein. Ons Smart Charging Network bevat de meest geavanceerde laadpleintechnologie op de markt. Alle laders in het netwerk stemmen continu onderling de laadsnelheid af. Bovendien is onze software gemakkelijk te koppelen met jouw bedrijfssoftware en -systemen.

 

Bekijk Awesems Smart Charging Network
illustratie in oranje en blauw met golven

Snelladers

Snelladers zijn ideaal voor het opladen van zware bedrijfsvoertuigen. Ze zijn natuurlijk ook geschikt voor het supersnel laden van personenauto’s. Deze DC-laders, die gebruikmaken van gelijkstroom, bieden we ook aan als mobiele units, voor bijvoorbeeld het opladen van vrachtwagens tijdens het laden en lossen.

Bekijk alle snelladers
Geparkeerde elektrische vrachtwagens. Onder de ondergaande zon.
Blog

Elektrisch transport: waarborg efficiëntie en bedrijfszekerheid

Lees meer
Een laadpaal op de oprit van een huis.

Laadpaal voor thuis

Medewerkers met een elektrische leaseauto, willen hun voertuig ook thuis opladen. Daarvoor installeren we een zakelijke AC-lader bij je collega. Het splitsen van energiekosten voor het zakelijk laden, maken we supergemakkelijk, met automatische verrekeningen die perfect worden geadministreerd in je bedrijfssysteem.

Laadplein van Awesems. Op het laadplein zijn verschillende elektrische auto's te zien welke aan het laden zijn. Twee mensen lopen over het laadplein heen.