Collega's Tommy en René zijn aan het werk op kantoor. Naast hun hangt een groot tv-scherm waarop het NOC te zien is.

Network Operation Center


Het hart van onze organisatie

Het kloppende hart van onze organisatie. De plek waar alle informatie over al onze systemen binnenkomt. En waar we 24/7 in de gaten houden of onze services presteren zoals ze moeten presteren. Dat is ons Network Operating Center (NOC).

In ons NOC hebben we realtime zicht op de status van alle laadinfrastructuren en Energy Hubs. Op een interactieve kaart zien we de actuele status en gedetailleerde informatie van elke afzonderlijke Awesems-laadpaal en elke Energy Hub. Daar zien we bijvoorbeeld snel of een laadpaal wel of niet in gebruik is, hoeveel kWh de laadpaal levert en hoe snel deze laadt.

Automatische reset

Is er onverhoopt een storing van een laadpaal of Energy Hub? De eerste (geautomatiseerde) actie is een reset. Lost de automatische reset het probleem niet op? Dan slaat de software alarm. De betrokken engineer ontvangt automatisch een notificatie. Ook al is dat midden in de nacht.

Hij kijkt eerst of het probleem op afstand is op te lossen. Zo niet, dan gaat onze engineer naar de locatie voor reparatie. Ondertussen informeren we de benodigde stakeholders van jouw bedrijf over de storing.

 

Bedrijfszekerheid op de eerste plek

Op deze manier zorgt ons NOC voor de hoogste bedrijfszekerheid en continuïteit. Zodat je zeker bent dat je elektrische truckvloot ’s nachts volledig oplaadt. Of de Energy Hub zich vult met de allervoordeligste tarieven. In een Service Level Agreement (SLA) spreken we af wat de prioritering is van storingen en hoe snel we welke storingen oplossen.

Voorkomen is beter dan genezen

Natuurlijk doen we er alles aan om storingen te voorkomen. Bijvoorbeeld via voorspellend onderhoud. Omdat we veel gebruiksgegevens hebben, kan onze software goed voorspellen wanneer preventief onderhoud nodig is. Op deze manier blijven we eventuele uitval zo veel mogelijk vóór.

Wil je weten wat ons NOC voor jouw energievoorziening en bedrijfszekerheid kan betekenen?

Neem contact op