SERVICES BIJ AWESEMS

 

Als Awesems gaan wij voor openheid en transparantie. Daarnaast is het als klant van belang dat geheel vrij gekozen kan worden voor administratieve efficiëntie.

Een greep uit de mogelijkheden van onze services binnen Awesems. Voor thuis, voor op een bedrijven locatie of voor snelladen. Awesems staat garant voor kwaliteit, transparantie en de juiste software. 

TOTAALOPLOSSING

 

De verschillende laadoplossingen die wij leveren, worden in toenemende mate slimmer en krijgen steeds meer opties om mee te communiceren. Daarom wordt het steeds belangrijker om te weten wat er zich afspeelt binnen een lader en te begrijpen waarom een laadoplossing het voertuig wel, of niet, laat laden.

Wij bieden elke klant een Awesems Premium pakket aan om het inzicht in de lader en de betrokkenheid met het laden te vergroten. Met ons uitgebreide service en onderhoud pakket bieden wij onze klanten volledige ontzorging in een open en transparante ervaring!

”Wij willen de vrijheid laten proeven door onze klanten een volledig open en transparante ervaring te bieden die wij de Awesems Experience noemen.


Inzicht in verbruik en laadkosten

Download makkelijk en snel overzichten in de Mijn Awesems omgeving. Via Mijn Awesems krijg je direct inzicht in het aantal geladen kilowattuur (kWh) en laadkosten per maand. Alles in één geheel in jouw persoonlijke dashboard. 


Automatische verrekening

Zowel eigen medewerkers die thuis laden als externe gebruikers van een laadoplossing belanden in ons backoffice systeem. Onze backoffice regelt alle vergoedingen richting beide partijen. Voor zowel de aanbieder als de afnemer.  


Backoffice in eigen beheer

Binnen Awesems is de missie om het voor elke klant zo transparant en gemakkelijk  mogelijk te maken.  Wij ontwikkelen en maken onze eigen software en hebben ons eigen backoffice systeem. Hierdoor kunnen wij slimme dingen doen met input van onze klanten en partners.


Awesems Energy

Awesems Energy nu voor de particulier, ZZP’er en het hele MKB. Stap voor stap naar een groener bestaan. Heb meer inzicht, meer gemak en meer rendement met Awesems Energy.


Service en onderhoud

Awesems biedt een compleet service en onderhoud pakket. Met ons uitgebreide pakket bieden wij volledige ontzorging. Ons Awesems Premium abonnement is voor thuis, zakelijk en snelladen gemakkelijk af te sluiten en op te zeggen omdat wij gebruik maken van open systemen. 


Technisch support

De support in eigen huis. Onze eigen technisch support afdeling staat voor jou klaar om eventuele storingen of problemen zo snel mogelijk op te lossen wanneer nodig.  


Firmware updates

Zijn er nieuwe firmware updates beschikbaar dan heb je al klant recht op deze nieuwe updates. Wij updaten achter de schermen  jouw  dashboard en lader. Zo ben jij als klant altijd up-to-date met de nieuwste innovaties en technologieën binnen Awesems. 

JOIN US TO ACCELERATE SUSTAINABILITY