Disclaimer
Awesems Nederland B.V.


AWESEMS NEDERLAND B.V. verleent hierbij toegang tot www.awesems.com en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen. AWESEMS NEDERLAND B.V. behoudt zich daarbij het recht voor om op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan je mededeling te hoeven doen. De informatie op www.awesems.com is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van AWESEMS NEDERLAND B.V.

Welkom op onze website! AWESEMS NEDERLAND B.V. streeft ernaar om de inhoud van www.awesems.com zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. De materialen aangeboden op www.awesems.com worden verstrekt zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van AWESEMS NEDERLAND B.V. Alle informatie op www.awesems.com is onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten. Voor hyperlinks naar websites of diensten van derden opgenomen op www.awesems.com kan AWESEMS NEDERLAND B.V. geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Bovendien kunnen sommige blogposts mogelijk verouderde informatie bevatten, aangezien de eMobility-markt voortdurend evolueert. We raden onze lezers aan om altijd zelf aanvullend onderzoek te doen of professioneel advies in te winnen voordat ze beslissingen nemen op basis van de informatie die op onze website wordt gepresenteerd.

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met deze disclaimer en begrijp je dat wij niet aansprakelijk zijn voor eventuele verliezen, schade of ongemakken die voortvloeien uit het gebruik van de informatie op deze website.

Voor specifieke vragen of opmerkingen kun je altijd contact met ons opnemen.