Een persoon haalt het snoer uit een laadpaal.

Gastvrij laden


Laden jouw klanten, partners of gasten hun elektrische voertuig op aan jouw laadpaal of -plein? En wil je hen (gedeeltelijk) korting geven? Of zelfs een gratis laadsessie aanbieden? Met onze QR-codescanner regel je dit gemakkelijk. Voor één of meer laadsessies, of voor elk gebruik.

Gastvrij zijn kent vele aspecten. Je zakelijke bezoekers een kopje koffie of thee aanbieden of gebruik laten maken van je wifi, bijvoorbeeld. Ook het aanbieden van elektrisch laden hoort steeds vaker bij een gastvrij onthaal.

Wil je bepaalde bezoekers korting geven op hun laadsessie of wellicht gratis laten laden? Dat gaat met een QR-codescanner aan je laadpaal. De QR-codescanner is onderdeel van de betaalunit voor Pinnen aan de paal.

Zo werkt een laadpaal met QR-codescanner

In de MijnAwesems-omgeving maak je snel en simpel QR-codes aan. Aan een QR-code kun je bepaalde condities toewijzen. Een kortingspercentage, een vast bedrag of helemaal gratis. En is de QR-code één keer geldig, voor een bepaalde periode of zelfs onbeperkt? Ook dat stel je zelf in.

De QR-code kun je printen of digitaal versturen naar je bezoeker. Die scant de QR-code aan de laadpaal en rekent (wanneer nodig) het resterende deel zelf af via de betaalunit.

Op deze manier beloon je bijvoorbeeld vaste klanten of geef je potentiële klanten een aantrekkelijke bonus.

meer informatie