Een blik van een wagenpark van bovenaf.

Awesems
Smart Charging Network


Het slimste laadplein

Kies een geavanceerd laadplein, waarvoor je geen verzwaarde aansluiting nodig hebt. Waarbij je de bestaande gebruikerspassen/tokens gewoon kunt blijven gebruiken. Maak kennis met het slimme Awesems Smart Charging Network.

Het Awesems Smart Charging Network bevat de meest geavanceerde laadpleintechnologie op de markt. Alle slimme laders in het netwerk stemmen onderling de laadsnelheid af. Samen vormen ze één sociaal laadnetwerk.

Het bijzondere is de verdeling van de beschikbare energie over de aangesloten auto’s. Dat gaat online, met onze speciaal ontwikkelde software: ‘Dynamic Load Balancing in de Cloud’.

Het laadproces is op afstand in te regelen en bij te stellen. Je kunt eenvoudig prioriteit geven aan specifieke voertuigen.

De slimme elektronica verdeelt het vermogen op basis van de maximale capaciteit. Zo kunnen de voertuigen altijd worden geladen, zelfs als er slechts een beperkte capaciteit is. Dit voorkomt investeringen in een verzwaarde aansluiting.

De software koppelen we naadloos aan jouw bestaande bedrijfshardware, zoals toegangspassen voor jouw collega’s. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Elke laadplein is maatwerk. We bespreken vooraf uitgebreid jouw wensen en eisen. En natuurlijk houden we alvast rekening met eventuele groeiplannen.

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek voor jouw slimme laadplein.

Maak een afspraak