zonnepanelen met ondergaande zon.

Awesems Energie


Betrouwbaar besparen

Altijd energie voor jouw bedrijf, van Awesems Energie! Als volwaardig energiebedrijf leveren wij de benodigde elektriciteit voor jouw zakelijke eMobility, je Awesems Energy Hub en al je bedrijfsactiviteiten.

Onze dynamische tarieven en slimme oplossingen leveren je een flinke besparing op terwijl je jouw bedrijfszekerheid en continuïteit waarborgt.

Logo Awesems Energie

Direct verrekenen

Gun je medewerkers en je bedrijf het gemak van het automatisch verrekenen van zakelijke laadkosten. De berijder van het bedrijfsvoertuig of zakelijke leaseauto laadt zijn voertuig thuis op met Awesems Energie. Vervolgens verrekenen we de kWh-kosten direct. De berijder ontvangt de juiste vergoeding en de kosten worden op de juiste manier verwerkt in het bedrijfssysteem.

 

100% groen en dynamisch

We leveren 100% groene energie en rekenen dynamische tarieven. Deze tarieven bewegen per uur mee met de inkoopprijs op de energiemarkt en zijn altijd een dag van te voren bekend.

De afgelopen jaren lag het gemiddelde dynamische tarief 10-15 procent onder het gemiddelde vaste tarief van de grote energiemaatschappijen. Tel uit je winst!

 

Online inzicht

‘Mijn Awesems’ geeft je doorlopend online inzicht in je energieverbruik. Hier zie je de tarieven en maandlasten. Je bepaalt zelf de looptijd van je contract, dat maandelijks opzegbaar is, zonder boete. En onze klantenservice is uitstekend: je krijgt altijd iemand aan de lijn met kennis van zaken. Dus geen call-centers, ellenlange wachtrijen en vage antwoorden.

 

Je Energy Hub bijladen

Je laadt de batterijen van jouw Awesems Energy Hub als eerste met je zonnepanelen of andere opwekfaciliteiten. Want dat is helemaal gratis.

Is bijladen nodig voor de energiebehoefte van je zakelijke eMobility en bedrijfsactiviteiten? Dan levert Awesems Energie je de benodigde elektriciteit op de voordeligste tijdstippen van de dag.

Voordelen

  • 100% groene energie.
  • Dynamische tarieven.
  • Geen voorfinanciering van kosten zakelijk thuisladen.
  • Eenvoudig overstappen, wij zeggen je oude contract op.
  • Zelf je looptijd bepalen, maandelijks opzegbaar, zonder boete.
  • Smart Home oplossingen.

Technische infobladen Awesems Energie

Modelcontract Awesems Energie

Via ons modelcontract vergelijk je gemakkelijk onze tarieven met die van andere aanbieders. Alle energieleveranciers zijn namelijk verplicht zo’n contract voor onbepaalde tijd met variabele tarieven aan te bieden. Het enige dat verschilt tussen alle aanbieders is de prijs, alle andere voorwaarden zijn gelijk.

Veelgestelde vragen