Awesems app op een mobiele telefoon, met daarachter een auto die aan het opladen is.

Onze slimme software kan meer


Werkt naadloos samen met jouw bedrijfssystemen

De energievoorziening van je bedrijf eenvoudig en betrouwbaar maken: van voertuigen laden tot lokaal energie opslaan en slim verdelen. Het kan dankzij onze slimme applicaties en software-oplossingen.

We ontwikkelen onze software zelf, cloud-based en open source. Via gecertificeerde API’s ontsluiten we onze programma’s in jouw ERP- en CRM-systemen. Alles is AVG-proof, uitgebreid getest én beveiligd.

In ‘Mijn Awesems’ houd je online overzicht van je producten en je kosten. En stel je jouw applicaties in zoals jij het wilt.

Ontbreekt je gedroomde oplossing in ons portfolio? Neem contact op en we gaan ‘m maken!

Neem contact op
Een blik van een wagenpark van bovenaf.

Awesems Smart Charging Network

Dankzij onze software zijn onze laadpleinen veel slimmer dan het gemiddelde laadplein. Het Awesems Smart Charging Network bevat de meest geavanceerde laadpleintechnologie op de markt.

Alle laders in het netwerk stemmen onderling de laadsnelheid continu af op de afgesproken en beschikbare capaciteit. Waarbij je zelf prio’s aangeeft voor specifieke (types) voertuigen en tijdstippen van inzet. Zodat je voertuigen op tijd zijn geladen, zonder dat je bandbreedtes overschrijdt.

 

Ontdek ons Smart Charging Network
Energy Hubs, windmolens en zonnepanelen op een groen grasveld met groene bomen.

Energy Hub

Onze software reguleert de in- en uitstroom van energie in jouw Awesems Energy Hub. Zodat er een optimum ontstaat in verbruik en kosten. En je op elk moment voldoende energie hebt voor jouw bedrijfsactiviteiten. Inclusief een flinke bandbreedte om pieken op te vangen.

De software is zo te configureren dat afspraken over benutting van de netcapaciteit altijd worden nagekomen. Zo kun je de netcongestie pareren en eerder in aanmerking komen voor een nieuwe of verzwaarde netaansluiting. Bijvoorbeeld door uitsluitend te laden op absolute daltijden.

Ontdek onze Energy Hub
illustratie in oranje en blauw met golven

Zakelijk laden thuis

Met onze slimme software kan je medewerker zijn bedrijfs- of leaseauto ook thuis zakelijk laden.

De software extraheert de zakelijke laadkosten uit de privé-energiekosten en belast die automatisch door in de  bedrijfssystemen. Verrekening vindt plaats naar de juiste kostenplaats en de medewerker ontvangt automatisch compensatie voor de laadkosten op zijn privérekening of via de salarisadministratie.

Hand houdt thuislaadpas van Awesems vast. De pas heeft mooie felle kleuren: Oranje en blauw.

Thuislaadpas

Je medewerker wil de zakelijke laadpaal thuis ook gebruiken voor de privéauto of bezoekers. Daarvoor hebben we de thuislaadpas ontwikkeld. Wel laden, geen verrekening met de werkgever.

En wil je thuis geld terugvragen voor een laadsessie? Via ‘Mijn Awesems’ bepaal je het tarief en vraag je direct het geld terug d.m.v. een Tikkie.