SUPPORT

Onze support afdeling is jouw eerste aanspreekpunt wanneer je per e-mail of telefonisch contact met ons opneemt. Hier sta je direct in contact met Awesems en kunnen wij je vraag direct oppakken. De medewerker support kijkt hier direct mee in ons systeem of in onze backoffice om je vraag, probleem of storing te beantwoorden of op te lossen. 

Omdat wij onze support in eigen beheer hebben kunnen wij garanderen dat wij problemen of storingen zo snel mogelijk oplossen. Met de kennis die wij opbouwen kunnen wij storingen voor zijn en continuïteit garanderen voor nu en in de toekomst.

Daarnaast heeft deze afdeling de belangrijke taak om alle laadoplossingen die door ons worden geplaatst uitgebreid te toetsen aan onze kwaliteitsnormen.

Ook zijn wij in staat om complexe technische vraagstukken op te lossen, dus daag ons uit!

TECHNISCH SUPPORT 

 


Telefonisch

Onze eigen technisch support afdeling staat telefonisch voor jou klaar om eventuele storingen of problemen zo snel mogelijk op te lossen wanneer nodig.

Onze afdeling is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 uur tot 17:00 uur.

+31 85 130 40 21 Support


E-mail

Voor technische support vragen is onze afdeling ook per e-mail bereikbaar. Wanneer we een vraag ontvangen, kijken we of we deze direct voor je kunnen beantwoorden. Dit is in de meest voorkomende situaties het geval. Wanneer we je vraag niet direct kunnen beantwoorden, inventariseren we door welke collega we je vraag inhoudelijk in behandeling moeten laten nemen en komt diegene zo spoedig mogelijk bij je terug. 

support@awesems.com Support

JOIN US TO ACCELERATE SUSTAINABILITY