Awesems support: altijd snel en persoonlijk contact


Maak kennis met after-sales topper Bente

Ga je zakelijk elektrisch rijden, maar heb je nog een vraag over het gebruik van de laadpaal? Is er een storing in je nieuwe bedrijfslader? Of wil je iets aanpassen? Bij Awesems ben je er zeker van dat je snel wordt geholpen. Onze after-sales, alias duizendpoot, Bente Knulst staat voor je klaar. In deze blog geeft Bente je een kijkje in haar werk.

“Mijn voornaamste taak is zorgen dat jouw vragen worden beantwoord, zodat je lader snel weer operationeel is”, vertelt Bente. “Iedere werkdag is daarom anders, want elke dag komen er andere vragen binnen. Denk aan vragen van berijders over de planning, de verrekening, tarieven en laadpassen. Maar ook aan vragen van klanten die laadpassen willen aanvragen voor hun gasten en medewerkers, of overzichten willen uitdraaien van de kosten. Soms willen klanten een laadpaal verplaatsen. Of moet het beheer van een lader overgenomen worden. Ook als klanten niet kunnen inloggen in de portal, komen ze bij mij terecht. Het is dus heel divers.”

Altijd een oplossing

Bente werkt al lang bij Awesems en weet altijd iedereen te helpen, wat de vraag ook betreft. Ze vertelt: “Ik begon bij Awesems in de sales. Ik ging toen veel bij de berijders langs. Daardoor weet ik hoe het er op locatie uitziet, hoe het werkt en waar storingen kunnen ontstaan. Kom ik zelf toch ergens niet uit? Dan kan ik altijd terugvallen op mijn collega’s. We hebben onderling goed contact en staan altijd voor elkaar – en dus voor jou – klaar.”

 

Spin in het web

“Naast vragen beantwoorden van klanten, heb ik natuurlijk ook nog andere werkzaamheden”, gaat Bente verder. “Zo schrijf ik de antwoorden bij de veelgestelde vragen, zet ik processen op papier en stel ik offertes op voor reparaties, meerwerk, thuislaadpassen, demontages en overnames van beheer. Ook geef ik uitleg en advies bij afwijkende situaties, bijvoorbeeld als een berijder thuis een zakelijke lader heeft en een tweede auto privé wil laden. Verder koppel ik vragen en opmerkingen van klanten over onze software terug aan de softwarebouwer, zodat onze systemen zo gebruiksvriendelijk mogelijk worden ingeregeld. Ik ben eigenlijk een spin in het web, ik heb contacten met iedereen binnen onze organisatie.”

 

Klanten en berijders eerst

We krijgen regelmatig de terugkoppeling van onze klanten en berijders dat we snel reageren en voor een oplossing zorgen. Bente: “Hoewel iedere taak natuurlijk belangrijk is, help ik altijd eerst onze klanten en berijders. Storingen gaan altijd voor. Ik wil graag dat iedereen blij is en zorgeloos kan laden en rijden. Als klanten of berijders een mail sturen naar support@awesems.com wordt er automatisch een ticket aangemaakt. Zo blijft de vraag in beeld en kunnen we het altijd weer terugvinden. Ik wil deze mensen altijd binnen de gestelde termijn voorzien van een reactie en het liefst direct een oplossing bieden.”

 

Tip van Bente

Tot slot geeft Bente nog een tip aan alle klanten en berijders: “Lees goed alle informatie die je van ons ontvangt door vóórdat je aan de slag gaat met je laadoplossing. En bewaar het goed. We bereiden alles zorgvuldig voor, dus je kan ervan uitgaan dat je alles daar vindt. Als je alle stappen doorloopt voordat je gaat laden – of je nieuwe laadoplossing beschikbaar stelt aan je partners, gasten of klanten – weet je zeker dat alles in orde is. Zo kom je niet voor teleurstellingen te staan. Heb je dan nog steeds vragen of is er een storing? Dan sta ik uiteraard voor je klaar.”

Meer weten?

Wij hebben hét antwoord op al jouw eMobility en Energy-vraagstukken.

Neem contact op