SOFTWARE

Door jarenlange ervaring in de IT en Telecom industrie, is Awesems in staat om eigen software te ontwikkelen. Met deze software bieden wij slimme diensten waar je als gebruiker of bedrijf echt iets aan hebt.

Een innovatieve, functionele oplossing bieden die van waarde is voor jou of jouw bedrijf. Dat is onze doelstelling van onze software.

 

WAAROM AWESEMS VOOR SOFTWARE?

Door een andere zienswijze onderscheiden wij ons in de markt. Het moet anders en het kán anders. Alle diensten die wij ontwikkelen zijn transparant en zonder verborgen kosten. Dat klinkt logisch maar dat is het nu niet in de markt. Je betaalt bij Awesems alleen voor een dienst als jij vindt dat deze toegevoegde waarde heeft voor jou of je bedrijf. De diensten zijn bij ons namelijk modulair opgebouwd. Hierdoor betaal je alleen voor de dienst jij belangrijk vindt.

Zo simpel, open en gebruiksvriendelijk moet het zijn. 

 

 MIJN AWESEMS

Iedere gebruiker van Awesems krijgt toegang tot de ‘Mijn Awesems’ omgeving. Dit is het centrale portaal waarin alle laders, locaties, services en facturen zijn ondergebracht. Heel overzichtelijk met een groot gebruiksgemak.

Wij gebruiken voor deze omgeving geen apps maar doen alles HTML-based. Of je nu op de computer, laptop, telefoon of tablet de omgeving oproept, de omgeving is altijd hetzelfde.

Een ander groot voordeel van HTML-based is dat alles wat Awesems toevoegt en wijzigt, direct in deze omgeving beschikbaar is, op ieder apparaat.

”Diensten die een Tikkie anders zijn”

AWESEMS THUISLAADPAS

Awesems heeft de ‘Thuislaadpas’ ontwikkeld. Hiermee kun je privébezoek laten laden zonder gebruik te maken van je zakelijke laadpas. Je bepaalt zelf het tarief voor deze thuislaadsessies in de ‘Mijn Awesems’ omgeving. Verreken eenvoudig alle laadsessies met je privébezoek via de Tikkie app.

Met software integratie biedt Awesems de mogelijkheid om de geleverde diensten te koppelen aan bestaande bedrijfshardware zoals een toegangspas. De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

 

Voordelen:

  • Thuis laden van je privé auto
  • Geen verborgen kosten
  • Gasten laten laden en direct betalen met Tikkie
  • Bepaal zelf het kilowattuurtarief
  • Je thuislader verschijnt niet als openbaar laadpunt in apps
  • Geen verrekening met de werkgever

 

JOIN US TO ACCELERATE SUSTAINABILITY