Met Awesems Energie is er altijd energie voor jouw bedrijf


Een abstracte afbeelding van een oplopende grafiek.

Als je producten bij Awesems afneemt, bieden we de optie om over te stappen naar Awesems Energie. Sluit een zakelijk energiecontract af en profiteer van diverse voordelen.

Als bedrijf streef je naar lage energiekosten, bedrijfszekerheid en een goede aansluiting op het elektriciteitsnetwerk. Ook wil jij je energieverbruik slim reguleren. Met de oplossingen van Awesems is dit allemaal mogelijk. Schaf een Energy Hub aan, krijg ondersteuning met peak shaving en zet Load Balancing in voor jouw bedrijf.

Wil je nog efficiënter en voordeliger uit zijn? Dan kun je ook de overstap maken naar, Awesems Energie. Dit biedt een waardevolle aanvulling op onze slimme oplossingen.

Awesems Energie

Met Awesems Energie hebben we direct toegang tot verschillende energiemarkten. Dit opent een wereld aan mogelijkheden. Met als hoofddoel: waarde voor de klant genereren. Bij Awesems vinden we het belangrijk om verder te denken en stappen te ondernemen naar een betere toekomst voor jouw bedrijf.

Een abstracte afbeelding van een golf van oranje en blauwe energie.

Energy Solutions

Maak je gebruik van onze slimme oplossingen en kies je ook voor Awesems Energie? Dan maak je een interessante overstap. Wij werken namelijk met dynamische tarieven. De tarieven bewegen mee met de inkoopprijs op de energiemarkt voor stroom zijn daarom ieder uur anders. De prijzen zijn een dag van tevoren bekend. Hierdoor heb je altijd elektriciteit tegen een scherp tarief. Combineer je Awesems Energie met de Energy Hub? Dan laden we via onze slimme software de hub altijd op tegen het voordeligste tarief.

Smart eMobility

Awesems Energie biedt ook voordelen voor bedrijven die overstappen naar een elektrisch wagenpark of voor degenen die al gebruikmaken van onze laadoplossingen. Als jouw bedrijf een elektrisch wagenpark heeft, is de kans groot dat je collega’s hun leaseauto’s thuis opladen. Dat betekent een forse verhoging voor hun privé-energierekening en veel administratie om de energie voor het opladen van de auto te verrekenen.

Heeft je medewerker energie van Awesems, dan maakt onze slimme software onderscheid in het opladen van de zakelijke auto en het overige energieverbruik op de netaansluiting. De kosten voor het opladen van de auto verrekenen we direct met jou als werkgever, je collega krijgt alleen de eigen energiekosten op de rekening.

Voordelen

Naast scherpe tarieven levert Awesems Energie je nog meer op:

 

 

Geïnteresseerd?

Ga jij ook voor bedrijfszekerheid met lage energiekosten? Neem dan contact met ons op. Onze experts lichten graag alle mogelijkheden voor Awesems Energie toe.

Bel ons op 085-130 40 20 of stuur een mail.

Ontdek de mogelijkheden