Duurzaam en flexibel laden met de mobiele (snel)laadoplossingen van Awesems


Soms heb je behoefte aan een tijdelijke laadoplossing. Bijvoorbeeld op een bouwlocatie. Of om de wachttijd tot de vaste oplossing te overbruggen. Een mobiele oplossing kan dan een uitkomst zijn. In deze blog vertel ik je graag meer over de voordelen van onze mobiele laders en snelladers.

Tabel

Bij Awesems bieden we twee typen mobiele laders aan: onze mobiele laderbox en onze mobiele snellader. Ik zet de kenmerken voor je op een rij.

Flexibel, simpel en snel

Onze mobiele laderboxen zijn overal bruikbaar waar je tijdelijk behoefte hebt om te laden. Denk aan een bouwlocatie, bij een evenement of met een verhuizing. Het werkt heel makkelijk en snel. En je bent superflexibel. Je plaatst de laderbox waar je wilt, zet hem eventueel vast aan de grond. Dan plug je hem in een krachtstroomaansluiting en je bent klaar om te laden. Iedere CEE-aansluiting volstaat. Wil je hem een maand later ergens anders gebruiken? Dan koppel je hem eenvoudig los en verplaats je hem.

De snellader is geschikt voor het opladen van elektrische voertuigen bij evenementen, autowerkplaatsen, bus- en vrachtwagendepots, boothavens en bouwterreinen, waar steeds op een andere plek een laadpunt nodig is. Let wel op de zwaardere aansluiting (3x63A) die nodig is om 2x 20KW of 1x 40KW te laden. Uiteraard geldt voor de snelladers dezelfde mate van flexibiliteit en gemak als bij onze laderboxen.

 

Kostenvoordeel

Naast het gemak en de flexibiliteit, scheelt een mobiele laadoplossing je ook een berg in de kosten. Een vaste laadpaal moet vaak ingegraven worden evenals de benodigde bekabeling. Bij een mobiele lader volstaat een krachtstroomaansluiting waarop de CEE stekker wordt aangesloten.

 

Hogere gunningskans bij aanbesteding

Schrijf je je in voor een aanbesteding van bijvoorbeeld een bouwproject? Grote kans dat er veel waarde wordt gehecht aan het duurzaamheidsaspect. Met een mobiele laadoplossing vergroot je jouw duurzame bijdrage en daarmee jouw gunningskansen. Met een mobiele laadpaal kunnen medewerkers en toeleveranciers namelijk gemakkelijk met hun elektrische voertuig naar de locatie komen. Zo wordt er brandstof bespaard en is er minder CO2-uitstoot.

 

Inzicht in kWh-verbruik

Ook handig: doordat onze mobiele laders zijn gekoppeld aan onze backoffice, heb jij altijd en overal inzicht in jouw data via onze bedrijfsportal. Omdat gebruikers laden door middel van hun laadpas, kun jij zien wie, waar, wanneer, hoelang en hoeveel kWh heeft geladen. En hoeveel CO2 daarmee is bespaard. De ideale input voor jouw duurzaamheidsrapportages.

 

Laat je adviseren

Heb je interesse in een mobiele laadoplossing maar weet je niet welke het beste past bij jouw wensen? Geen zorgen. Een van onze professionals gaat altijd met jou in gesprek. Laderbox of snellader? Huren of aanschaffen? Eén of meerdere laders? Daar komen we samen achter! Neem vrijblijvend contact op met mij via +31 618 642 835 of Rowland@awesems.com. Ik help je graag verder.

Meer weten?

Wij hebben hét antwoord op al jouw eMobility en Energy-vraagstukken.

Neem contact op