Awesems zorgt voor een vlotte installatie van jouw thuislaadpaal


Als je een elektrische leaseauto krijgt, wil je het liefst zo snel mogelijk rijden. Een essentieel onderdeel hiervan is de installatie van een thuislaadpaal. De wachttijd voor een installatie is vaak lang, soms wel vier maanden. Bij Awesems is dit niet het geval. Bij ons kun je op korte termijn de weg op.

Hand wat een klokje vast heeft.

“Er zijn een aantal stappen die we doorlopen voordat een lader geïnstalleerd wordt”, vertelt Rowland. “Als we een aanvraag binnenkrijgen, sturen we een digitaal intakeformulier naar de berijder. De berijder vult zijn contactgegevens en extra informatie in, zoals bijvoorbeeld het automerk, de leveringsdatum en hij voegt foto’s toe van de meterkast. Een van mijn collega’s, bijvoorbeeld Willem, neemt de aanvraag verder in behandeling.”

Offerte

“Hij belt vervolgens de berijder om alle ingevulde gegevens te controleren. Als het klopt, maakt hij een offerte op. Die wordt vervolgens naar de opdrachtgever verstuurd.”

 

Korte doorlooptijd

“Als de opdrachtgever de offerte goedkeurt, de elektrische auto al in bezit is van de berijder of op korte termijn geleverd wordt, dan streven wij naar een snelle installatie”, vertelt Rowland. “Bij Awesems hebben we een korte doorlooptijd van vier weken, we hebben maximaal een maand nodig om de laadoplossing te leveren. Zodat de laadoplossing direct in gebruik kan worden genomen.”

 

Installatie

“Om de korte doorlooptijd te realiseren, brengt onze collega Willem de installateur op de hoogte van wat er moet gebeuren. Dit doet hij met een installatiedocument. Op dit formulier staat de vertaling van de intake naar de installateur.”

Vervolgens maakt mijn collega een afspraak met jou, de berijder. “We plannen een afspraak in om de laadoplossing te plaatsen, zodat je binnen een maand kan beginnen aan jouw elektrische rijd-avontuur.”

Meer weten?

Wij hebben hét antwoord op al jouw eMobility en Energy-vraagstukken.

Neem contact op