Leefgoed de Olifant

Het aantal mensen dat met een elektrische auto arriveert blijft stijgen!

Om aan de vraag te blijven voldoen hebben we deze week weer een aantal mooie locaties voorzien van een laadplein. Zo kunnen de gasten van Leefgoed de Olifant en restaurant De Dames nu zorgeloos hun elektrische auto opladen.

‘’Wij zijn trots op het laadplein. Wederom een mooie stap richting het verder verduurzamen van onze faciliteiten en diensten. Elektrisch laden is ‘de nieuwe Wi-Fi’, mensen vragen er écht naar: zijn er wel voorzieningen, kan ik wel komen met mijn elektrische auto?

Leefgoed de olifant is een plek waar we verschillende gasten ontvangen voor een aangename beleving. We hebben voor nu 4 elektrische laadoplossingen weten te realiseren met onze partner Awesems. Allemaal ingeregeld om het laadplein in de toekomst altijd nog te kunnen uitbreiden. Het is een erg mooie voorziening voor toeristen, maar natuurlijk ook voor zakelijke gasten voor tijdens een vergadering of meeting. We zijn erg blij met de betrokkenheid van Awesems. Hierdoor hebben we met korte lijnen dit mooie laadplein gerealiseerd’’, aldus Hans (Directeur, Leefgoed de Olifant).

https://www.leefgoed.nl/

Vaardigheden

Gepubliceerd op

26 juli 2022