OVER ONS

Wij zijn Awesems, een full service provider op het gebied van eMobility (laad)oplossingen. Wij werken vanuit een innovatie-ecosysteem samen met partnerbedrijven waarbij jij, de klant altijd centraal staat.

Naast veel ervaring in laadoplossingen is er vooral veel IT en ontwikkelkennis aanwezig. Door deze EV-Tech expertise vindt het ontwikkelen en bouwen van innovatieve software, producten en services altijd in eigen beheer plaats. Hierdoor kunnen wij open en transparant, snel en flexibel zijn, de kwaliteit leveren waarvoor wij staan maar ook een partner zijn met een hoge toegevoegde waarde voor onze klanten.

Innoveren doe je samen, dus daag ons uit!

 

Awesems Experience

ONS VERHAAL

Als Awesems leveren, installeren en onderhouden wij laadinfrastructuren voor met name de zakelijke- en de leasemarkt. Dit doen wij allemaal zelf onder één dak, waar alles draait om kennis. Wij hanteren het one-stop-shop mechanisme waarbij de klant altijd direct met ons contact heeft.

Wij zijn Awesems begonnen omdat we het gevoel van vrijheid, wat wij als individuen graag willen ervaren, in de markt te zetten. Om hier uiteindelijk de klant onderdeel van uit te laten maken. Wij proberen daar invulling aan te geven door de manier waarop wij dingen doen.

Binnen Awesems is innovatie een belangrijk element. Wij willen innoveren om zo vooruit te lopen op de markt maar met name iets neer te zetten wat er nog niet is. Wij denken in ecosystemen en in open source waardoor ook andere partijen gemakkelijk kunnen aanhaken.

Voor ons is een lader een onderdeel van de omgeving waarbij de omgeving de verbindende factor is. Een lader is een fysiek element wat met name door software ontwikkeling intelligent gemaakt kan worden. Wij ontwikkelen en maken onze eigen software en hebben ons eigen backoffice systeem. Hierdoor kunnen wij slimme dingen doen met input van onze klanten om dingen daadwerkelijk ook slim te maken.

Wij willen de vrijheid laten proeven door onze klanten een volledig open en transparante ervaring te bieden die wij de Awesems Experience noemen.


Niets is belangrijker dan de mensen in ons bedrijf. Bij Awesems werken wij vanuit onze intrinsieke motivatie om de beste versie van onszelf te worden. Dit alles doen wij namelijk met een team van gepassioneerde mensen die met verschillende achtergronden helpen om de verduurzaming met de nieuwste technologie en ecosystemen te realiseren. Bij alles wat wij doen, staat de klant en het verder verduurzamen van onze maatschappij centraal.

Wij zijn ervan overtuigd dat dit de juiste weg is om een goede invulling te geven aan de maatschappelijke doelstellingen van particulieren, bedrijven en (semi)overheden.

Binnen onze missie en visie hechten wij grote waarde aan betrouwbaarheid, openheid en transparantie. Dit geldt niet alleen voor al onze oplossingen en services die wij bieden maar ook voor de relatie die wij aan gaan met onze collega’s, klanten en partners.

Neem gerust contact met ons op en zie hoe anders ook echt anders kan zijn!

 

DE MENSEN ACHTER AWESEMS

VERHALEN OVER 
VERANDERING

JOIN US TO ACCELERATE SUSTAINABILITY